ÚJ! Optibond Universal

ÚJ! Optibond Universal

OptiBondUnivsersal1

 


OptiBond™ Universal

Egykomponensű univerzális ragasztó

 

EGY LÉPÉS, EGY MÁRKA,

BÁRMILYEN ELJÁRÁSHOZ

 

Megérkezett az OptoBond™ Universal. Az egyflakonos ragasztóanyag egyesítette a szabadalmaztatott GPDM technológia megbízhatóságát az egyszerűen használható univerzális megoldással. Megbízható ragasztóerő minden típusú felszínhez, bármely savazásos technikával.

Hatóerő és flexibilis alkalmazás végre egy anyagban

 

 

EGYSZERŰSÉG
KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

Az OptiBond Universal célja, hogy mindenhol leegyszerűsítse az alkalmazott gyakorlatokat, miközben megbízható támogatást nyújt a fogorvosoknak a minőségi eredmények elérésében.

Az egyflakonos összetétel alapját az OptiBond klinikai sikertörténete képezi, ily módon nagyszerű szilárdságot, mikroszivárgások elleni védelmet és teljes sokoldalúságot biztosít.

 


OptibondUniversal logo1

 

BIZONYÍTOTT SZILÁRDSÁG.

Az OptiBond GPDM monomert és a Kerr innovatív hármas oldószerrendszerrét kombináló saját technológia mind a zománcon, mind a dentinen megbízható ragasztási teljesítményt nyújt.


OptibondUniversal logo2
 

VÉDELEM A POSZTOPERATÍV ÉRZÉKENYSÉG ELLEN.

Az OptiBond Universal hidrofil tulajdonságai gondoskodnak róla, hogy az anyag mélyen behatoljon a dentincsatornákba, így egyszerre védi a fogat a mikroszivárgások ellen és biztosít jobb védelmet a posztoperatív érzékenység ellen.


OptibondUniversal logo3
 

TELJES SOKOLDALÚSÁG.

Az OptiBond Universal lehetőséget ad, hogy olyan, már bizonyított összetételű anyaggal dolgozzon, amely szubsztrátumoktól és technikáktól függetlenül mindig hatékonyan működik, a teljes savazástól az önsavazáson keresztül a szelektív savazásig.


OptibondUniversal logo4
 

EGY FLAKON, EGY RÉTEG.

Az OptiBond Universal szépsége az egyszerűségéből fakad. A modern összetétel az alapozót,Az OptiBond Universal szépsége az egyszerűségéből fakad. A modern összetétel az alapozót,ragasztót és maratóanyagot egyetlen flakonban kombinálja, és egyetlen bevonatformájában is hatékony.


OptibondUniversal logo5
 

MÉLY CSALÁDI KÖTELÉKEK.

A több mint 20 évnyi klinikai sikert maga mögött tudó OptiBond márkanév mára a ragasztás, megbízható teljesítmény és ügyfélorientált megoldások etalonjává vált.

 

EGYETLEN TECHNOLÓGIA
– PONT AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A Kerr levédett GPDM monomeréből és az újítóan három oldószerből álló összetétel hatékonyan marja a zománcot, miközben elősegíti a dentin alapozását és tömítését. Mindezek egy megbízhatóbb és kevésbé érzékeny technikát eredményeznek.

OptibondUniversal2

 


OptibondUniversal logo6

 

A RAGASZTÓANYAGOK ETALONJA

A klinikailag már bizonyított OptiBond GPDM monomer más ragasztómonomerekhez képest hatékonyabb és megbízhatóbb ragasztást biztosít mind a fogszerkezethez, mind a kompozit anyagokhoz. Amíg a monomer savas foszfátcsoportja a fog hidrofil felszíneihez való hatékony tapadásról gondoskodik, addig a GPDM monomer metakrilát funkciós csoportjai, más monomerekhez (MDP) képest hatékonyabb köztes anyagot hoznak létre a hidrofób kompozitokon, mivel az OptiBond GPDM monomere több metakrilát funkciós csoportot tartalmaz. Ez mindkét szubsztrátumhoz jobb kompatibilitást, így magasabb kötőerőt eredményez.

 
OptibondUniversal logo7

 


HÁROM OLDÓSZER EGYBEN

A megbízhatóság növelése és az érzékenység csökkentése érdekében az OptiBond Universal összetételét a Kerr saját hármas oldószerrendszere is gazdagabbá teszi:

A VÍZ jobb maratást és nedvesítést tesz lehetővé, és elősegíti a ragasztóanyag behatolását a dentincsatornákba.

Az ACETON stabilabban megtartja a formulát a lejárati időig, ugyanakkor a gyors párolgása miatt az alkalmazás közben növeli a savasságot és jobb maratást tesz lehetővé.

Az ETANOL elősegíti a homogén ragasztóréteg kialakulását, így az applikáció során az anyag kevésbé technika-érzékeny.

 

 

BIZONYÍTOTT
TELJESÍTMÉNY

A fogszerkezet helyreállításához különféle adottságokkal rendelkező és kihívásokat teremtő anyagok szükségesek. Az OptiBond Universal ezeket a bonyolult tényezőket megbízható klinikai teljesítménnyel kezeli.

Az oldat erősebben köt a különböző anyagokhoz, és jobb hatékonysággal hatol be a dentincsatornákba és maratja a zománcot.

 

OptibondUniversal logo8

RAGASZTÁSI ERŐ A ZOMÁNCON ÉS A DENTINEN

Az OptiBond Universal mind a dentinen, mind a zománcon hatékony ragasztóerőt biztosít. Maximális szabadságot ad a felhasználónak, mert bármely savazási technikánál nagyszerű eredményt biztosít.

OptibondUniversal grafikon1

 

OptibondUniversal logo8

VÁGATLAN ZOMÁNC
MARATÁSA

Az egyedi nanomaratási képesség mélyebben maratott felületet biztosít a jobb mechanikai tartás érdekében.

OptibondUniversal logo9

BEHATOL
A DENTINCSATORÁKBA

A dentincsatornákba történő mély penetráció jobbA dentincsatornákba történő mély penetráció jobbvédelmet nyújt a posztoperatív érzékenység ellen,és jobb ragasztóerőt biztosít.

  OptibondUniversal grafikon2   OptibondUniversal grafikon3
OptibondUniversal logo10

RAGASZTÁSI ERŐ KÜLÖNFÉLE SZUBSZTRÁTUMOKON

Az OptiBond™ Universal és az NX3™ univerzális ragasztócement kombinációja különféleAz OptiBond™ Universal és az NX3™ univerzális ragasztócement kombinációja különféleszubsztrátumokon anélkül is kiemelkedő ragasztőerőt hoz létre, hogy külön kerámia- vagyfémalapozóra (primer) lenne szükség.

OptibondUniversal logo10

RAGASZTÁSI ERŐ CEMENTTEL

Az OptiBond Universal és az NX3 együttes használata jobb ragasztási kompatibilitást tesz lehetővé, és magas indirekt kötőerőt biztosít a dentinhez.

  OptibondUniversal grafikon4   OptibondUniversal grafikon5

 

 

Hírek menüpont

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • Endodoncia

          Megmenteni a megmenthetőt – korszerű endodonciai eszközök   A modern fogászat minden szakterületére egyre jellemzőbb irányzat a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés