Bien-Air Tornado
0 Ft
  • 1
  • 2
  • 3

Bien-Air Tornado

Bien Air Tornado1

TORNADO CSENDESEN ERŐS

 

Kontrollált teljesítmény.

Bizalom, hogy úrrá lehessen a kihívások felett. Az új Tornado  turbina minden vonatkozásban vezető szerepet tölt be a piacon. SteadyTorque™ technológiájának köszönhetően kiemelkedő 30 Watt-os teljesítményre képes - ezzel a teljesítménnyel nehéz versenybe szállni. Tapasztalja meg a gyorsabb fogászati kezelés élményét, és növelje praxisa hatékonyságát és produktivitását.

Csendes hatékonyság.

A napjainkban kapható legalacsonyabb decibel intenzitású turbina - mely megegyezik egy békés alpesi folyam áramlásának zúgásával - köszönhetően két zajcsökkentő újításnak: az Accu-Spray Quattro Mix ™  spray rendszernek és az Accu-Chuck PreciPlus™ vibráció csökkentő fúró befogó mechanizmusnak. Ez a lágy, szinte nyugtató hang segít a páciens nyugodt környezetének megteremtésében, illetve védi az Ön hallását a folyamatos zúgástól. 

Megbízható teljesítmény.

Elsőosztályú termékek gyártása iránti elkötelezettségünk eredménye a Tornado turbina. A legfejlettebb mikrotechnológiák és több mint 50 éves iparági szakértelem és innováció kombinációjaként biztosított a minőség és a megbízhatóság kompromisszumok nélkül. Ezt biztosítva a Bien-Air termékeket tervezik, gyártják és egyedileg tesztelik központunkban Bienneben, Svájcban.

Gyári kód:
Tornado LED 1600908-001
Tornado LK 1600907-001

BienAir tornado tulajdonsagok

 

 

BienAir tornado steadytorque

 

SteadyTorqueTM nagy teljesítményű rotor

A rotor mikropontosságú gyártási alakjának köszönhetően, az optimális levegőnyomás párosítva a kipufogó levegő áramlásával, képes a Tornado a 30W teljesítmény leadására. A kifogástalan felhasználói élményhez hozzájárul a turbina fejének ergonómiailag kompakt kialakítása és az 55 dB-t el nem érő hangereje. Ezt az exkluzív technológiát kiegészítik a speciálisan ehhez a típushoz tervezett kerámia golyóscsapágyak, melyek alkalmasak a legnagyobb sebességnél is elviselni a legnagyobb terhelést, mindemellett garantálva a Tornado kiváló tartósságát és rugalmasságát.

BienAir tornado diagram

 

BienAir tornado furobefogo

 

Accu-Chuck PreciPlusTM 
fúró befogó és forgás vezérlő
mechanizmus

Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúró biztos befogását, kiküszöbölve minden mozgást, és garantálja a Tornado utolérhetetlen stabilitását és komfort érzetét a legprecízebb munkákhoz is. Mindemellett a Soft Push™ technológiának köszönhetően a fúró behelyezés gyors és biztonságos.

 

 

 

 

 

BienAir tornado furokibeszedes

BienAir tornado accuspray

 

 

 

Accu-Spray Quattro MixTM
LED megvilágítással

Az egyedi kialakításu spray rendszer négy helyről lézer pontosságú, asszimetrikusan elhelyezett levegő/víz permetet szór a fúró végére a munakterület gyors és egyenletes hűtésére. A LED fényforrással kombinálva garantált a jó láthatóság.

 

 

 

 

BienAir tornado sealedhead

 

 

 

Sealed HeadTM kontamináció kontroll

Visszaszívás gátló szeleppel kombinálva ez a kopásálló mechanizmus megadakályozza hogy a szájban lévő nyál és más baktériumok beszivárogjanak a turbina fejébe. Ez kiküszöböli a kereszt kontamináció lehetőségét, illetve jelentősen meghosszabbítja a csapágyak élettartamát.

 

 

 

 

 

BienAir tornado cooltuch

 

 

 

Cool TouchTM biztonság

A fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológiát úgy tervezték, hogy a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, nagymértékben csökkentve ezzel a páciens megégetésének lehetőségét.

 

 

 

 

 

BienAir tornado csapagy

 

 

 

Egyedileg fejlesztett kerámia csapágyak

Kopás álló Bien-Air kerámia golyós csapágyak biztosítják a turbina hosszabb élettartamát és hozzájárulnak a zajszint csökkentéséhez.

 

 

 

 

 

BienAir tornado meretsuly

 

 

 

Méret és súly

A fej optimális átmérője és hossza megkönnyíti a könnyű kezelhetőséget és a hátsó régiókban való használatot. A Tornado viszonylag kis súlya tovább növeli a kényelemérzetet és csökkenti a csukló és a kéz fáradtságát. 

 

 

 

 

 

BienAir tornado bevonat

 

 

 

 

TotalTactTM szabadalmaztatott bevonat

Ez a higiénikus csúszásgátló bevonat fokozottan ellenáll a karcoknak és a kopásnak és ellenáll a folyamatosan ismétlődő sterilizációs ciklusok magas hőmérsékletének.

 

 

 

 

 

BienAir tornado mozgas

 

 

 

 

Szabad mozgás

A mozgás szabadsága az optimális munka közbeni kényelem érdekében. A forgatható Unifix gyors csatlakozónak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és biztonságosan csatlakoztatható.

 

 

 

 

  Tornado LK Tornado LED
Teljesítmény (W) 30 27
Spray lukak száma 4 asszimetrikus elrendezésű 4 asszimetrikus elrendezésű
Zaj szint (dBA) 55 55
Fej átmérő (mm) 12,2 12,2
Fej mérete (mm) 13 (21.5 mm fúróval 19 mm) 13 (21.5 mm fúróval 19 mm)
Forgási sebesség (RPM) 410,000 410,000
Fény LED LED
Fény intenzitás (K lux) Kb. 20 Kb. 20
Kerámia golyóscsapágy Van Van
Súly (g) 58 59
Kuplung Multiflex® Inifix
Garancia 2 év 2 év
Referencia szám Tornado LK 1600907-001 Tornado LED 1600908-001

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés