KerrEndo kurzus 2017

EndoKurzus 17.10.04 1

Ezen a rendhagyó endodonciai kurzuson nem elsődlegesen egyes tágítási, irrigációs és obturációs technikák lettek kiemelve. Annál nagyobb hangsúlyt fektetett az előadó - Prof. Gianluca Gambarini- a valóságban háromdimenziós gyökércsatorna rendszerek 3D-s preoperatív diagnosztizálására. Endodonciában is igaz, hogy egy jó diagnózis felér egy fél gyógyulással - és megelőzhetünk jónéhány nem várt tűtörést is ... A TF Adaptive NiTi gépi csatornatágítók megfelelő szekvenciájával pedig jelentősen leegyszerűsödik - még az extrémebb anatómiájú - gyökércsatornák megmunkálása is.

EndoKurzus 17.10.04 2

Az előadást követően a hands-on résztvevői műanyag fogmintán, valamint kihúzott fogakon kipróbálhatták a KerrEndodontics TF Adaptive rendszer eszköztárát is.

Megtapasztalhatták, az egyedülállóan teherbíró és rugalmas TF Adaptiv tágító tűk valamint az érzékeny és okos Elements motor „együttműködése” nyújtotta gyorsaságot és biztonságot. Az adaptív technika a tágítási folyamat során képes a gyökércsatorna folyamatosan változó körülményeihez alkalmazkodni: reciprok mozgást akkor alkalmaz, amikor szükséges!

A gyökércsatorna hosszának precíz megállapítása az Apex ID gyökércsatorna bemérő készülék színes kijelzőjén történt, amely nem csak megjelenésében – leginkább egy iPhone készülékhez hasonlít – hanem tudásából adódóan is a felső kategóriás eszközök sorába tartozik. A felhasználó által beállítható zérópont, mindössze egy vezeték, tűtartó a poszterior fogakhoz. Az Apex ID felhasználóinak nem kell a kalibrációval foglalkozniuk, az eszköz másodpercek alatt kalibrálja önmagát használat előtt!

A megfelelően feltárt és irrigált gyökércsatorna biztonságos lezárásához az ElementsFree Obturációs berendezést használták. A Downpack egység kevesebb, mint 5 másodperc alatt melegszik fel 200 Celsius fokra (100-400 C között szabályozható), s a lehűlés is egyedülállóan gyors! Tökéletes megoldás mind a Continous Wave, mind a Down-Pack technikához. A Backfill egység motorizált extrudálással csökkenti a kéz fáradását, az aerogél szigetelés pedig védi mind a pácienst, mind az orvost!

EndoKurzus 17.10.04 3

 

Galéria a rendezvényről:

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - Cs: 8:00-16:30, P: 8:00-16:00


Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*
E-mail újra:*
Telefon:*