Piezo sebészeti kurzus

ActeonPiezo Kurzus 2019 fejlec


Piezo sebészeti, minimal invazív implantológia gyakorlati alkalmazása.
Biológiailag irányított megközelítés (BGA).
Elméleti és gyakorlati kurzus

Időpont: 2019. május 3. péntek 9:00 - 17:00
Helyszín: Budapest Verdi Grand Hotel, Üllői út 89b
Előadó: dr. Alecsandru Ionescu
Társ előadó: dr. Götz Gergely
Részvételi díj: 39.900.- Ft


Tervezett program:

Alveoloplasztikus extrakció, extrakció utáni alveolus prezerváció, „nyitott gyógyulási“ technika, sofort implantáció, mítoszok és a valóság, minimál invazív alveolus splitting, lebeny nélküli technika. A piezo sebészet előnyei a hétköznapi, minimal invazív sebészeti beavatkozások során: minimál invazív atraumatikus extrakció és alveolus splitting. Alveoloplasztikus extrakció piezo-sebészeti technikával, továbbá minimál invazív alveolus splitting malac állcsonton.

 

Dr. Alecsandru Ionescu
Dr. Alecsandru Ionescu


Előadó: Dr. Alecsandru Ionescu

2001-ben diplomázott a Bukaresti UMF “Carol Davila” Egyetem Fogorvosi Karán.

A Román Esztétikai Fogászati Társaság (SSER) vezetőségi tagja és egyben a szervezési bizottság igazgatója 2004 óta, továbbá a Román Kozmetikai Fogászat tudományos vezetőségének tagja 2007 óta. Alaptó társ a Quintessence International Romania kiadóban és a Román Digitális Fogászati Társaság alapító tagja.

Dr. Ionescu aktív tagja a IADFE (International Academy for Dental-Facial Esthetics), ESCD (European Society of Esthetic Dentistry), az EAO (European Association for Osseointegration) és az ICOI (International Congress of Oral Implantology) szervezeteknek és társaságoknak. Folyamatban levő PhD kutatási témája az “Irányított szöveti gyógyulás, nyitott gyógyulási megközelítéssel, mint az alternatív állcsont augmentáció technikája imlantációs páciensek esetén”.

Részt vesz számos tanulmányban és vizsgálatban, melyeknek témája a minimal invazív szájsebészet. Dr.Ionescu előadásainak fő témái a minimál invazív szájsebészetre és implantológiára fokuszálnak. A “nyitott gyógyulási” protokoll és a soft tissue level, minimal invazív implantációs techikának oktatója, illetve piezosebészeti tréner is egyben. Nemzetközi előadó, szerzője számos tudományos cikknek az esztétikai fogászat és fogászati implantológia témakörben. Társszerzője a “Comprehensive Esthetic Dentistry” (2015) kiadványnak, mely az első román szerzős Quintessence Interntional által kiadott könyv, melyet 2017-ben kínai nyelvre is lefordítottak.

Dr. Ionescu Bukarestben az “aesthetics ONE" elnevezésű, privát magánrendelőjében és továbbképző központjában végzi mindennapos gyógyító és oktató munkáját.

 

Előadás és Hands-on kurzus ára: 39.990 Ft
Tartalmaz: Előadás, tízórai, ebéd, hands-on


A lehetséges résztvevők száma ezúttal is korlátozott: 
18 fő

 

Érdeklődjön munkatársainknál, és jelentkezzen mihamarabb.

 

Név:*
Orvosi pecsétszám / nyilvántartási szám:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Adószám:*
Mobil telefonszám:*
E-mail cím:*
Jelenlegi VaLiD kapcsolattartó (ha van):
Megjegyzés:

A jelentkezést követően a részvételi díjról számlát küldünk.
A jelentkezés csak akkor érvényes, ha a részvételi díjról szóló számla maradéktalanul kiegyenlítésre került.
Lemondás:
A kurzus időpontja előtt 15 naptári nappal történő visszamondás esetén a befizetett részvételi díj 50%-át visszatérítésre kerül, vagy a VaLiD Kft-ben levásárolható.
15 naptári napon belül történő visszamondás esetén a befizetett részvételi díjat visszatéríteni nem áll módunkban.
Meghiúsulás:
Amennyiben a kurzus bármilyen okból elmarad, a jelentkezők részvételi díja teljes egészében visszafizetésre kerül, illetve aValidKft. kínálatából levásárolható.
 
További kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen
illetve a 06-1/210-0185 telefonszámon állunk a rendelkezésére.

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - Cs: 8:00-16:30, P: 8:00-16:00


Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*
E-mail újra:*
Telefon:*