Belmont Credia

Belmont Credia G1

 Belmont Credia G1

 

A Belmont fogászati kezelőegységek elektrohidraulikus rendszerrel vannak ellátva, melyet folyamatosan fejlesztenek az első hidraulikus székek 1936-os megjelenése óta. A Belmont kezelőszékek széles körben elterjedtek a világ számos pontján, a precíz és hibamentes működésüknek, a nagy terhelhetőségüknek és mindenekelőtt tartósságuknak köszönhetően. Rendkívül ergonomikus kialakításuk teljes mértékben a páciens és a fogorvos kényelmére szabottan.

 

 

 

Székeink pneumatikus rendszerűek, mely technológia egyszerű, tartós és nagyon könnyen kezelhető. A japán gyártói szakértelem biztosítja, hogy a szelepek és szerelvények pontosan működjenek, és nagyon kevés karbantartást igényeljenek.

A Belmont berendezések és alkatrészek egyaránt szigorú minőség ellenőrzésen esnek át, mind a vállalaton belül, mind pedig a beszállítók oldaláról. A vállalat elfogadta a nemzetközi szabványok alapján kialakított minőségbiztosítási rendszert, amelyet átültetettünk minden gyártási részlegünkre világszerte.

 

 Belmont Credia G1 kezelőszék

 SZÉK

A széles körű mozgathatóságának köszönhetően olyan praktikus munkakörülményeket nyújt, mely messze megfelel a felhasználók igényeinek. A hidraulikus nagy teherbírású szék fel/le/ültető/fekvőkezelő pozícióba beállítható, valamint egy gombnyomással automatikusan "0" kiszálló helyzetbe vagy öblítő pozícióba hozható, illetve 2 székpozíció programozási lehetőséggel rendelkezik. A szék kiváló elektrohidraulikus rendszere sima mozgást biztosít a 200 kg-os súlyt meghaladó páciensek kezelése során is. 

Belmont credia labvezerles

A kéz nélkül is működtethető szék állítást egy érzékeny Joystickos lábkapcsoló teszi lehetővé a gép alján. Ez a kialakítás leegyszerűsíti a lábkapcsolót, ezáltal csökkentve a nem kívánatos mellényomásokat, és megkönnyítve a gép tisztán tartását.

 

 

 

Belmont credia fejtamla

 

A dupla artikulációs fejtámla tökéletes komfortérzetet biztosít a páciensnek, és könnyű hozzáférhetőséget garantál az orvosnak. Gyerek és felnőtt kezeléshez is egyaránt tökéletes választás.

 

 

 

 

Belmont Credia G1 vezerles

VEZÉRLŐ FELÜLET

 • Kettős-artikulációs, mechanikusan blokkolt karral szerelt központi vezérlés modul,
 • 5 egyedileg választható ostor,
 • Az orvos vezérlő konzolon található: röntgenfilm néző, fóliatasztatúra a szék minden pozíciójának beállításához (2 tetszőlegesen beállítható memória hely, kiszállító és utolsó pozíció).

 

Alsókaros kivitel

A nagy és tágas tálcaszerkezet ívelt formájú, melynek köszönhetően könnyedén elérhető minden. Az univerzális méretű kézidarab tartókat úgy tervezték, hogy stabilan tartsa a különböző méretű kézidarabokat is.

  Belmont credia komfort

 

Felsőkaros kivitel

A kézidarab tartó karok optimális erővel tartanak ellen a kézidarabok ostorainak, azzal megkönnyítve a fogorvos munkályát a páciens szájában.

 Belmont credia talca

   

 

 

 

 

Belmont Credia vizesblokk

 

KÖPŐCSÉSZE

 • A porcelán köpőcsésze leválasztható és könnyedén fertőtleníthető és tisztántartható. A pohártöltő gomb könnyen elérhető mind a asszisztens mind a páciens számára.

Belmont credia kopocsesze

 • Rendkívüli rendelői flexibilitás, köszönhető a szimmetrikusra tervezett fogorvosi kezelő területnek, illetve a teljes mértékben bal kezesek igényeire szabható kialakításnak.
 • A flexibilis asszisztens kar lehetővé teszi az nővér oldali eszközök elérését négy kezes vagy akár két kezes munkához is.

 

Belmont Credia lampa

 

OPERÁCIÓS LÁMPA

LED 300 lámpa

 • Úgy tervezték hogy fény intenzitásával és hullámhosszával minimalizálja a szem fáradtságát
 • A 85×155mm téglalap alakú fényminta a szájüregbe koncentrálja a fényt, minimálisra csökkentve a páciens arcának megvilágítását.
 • Három szögben, könnyedén egy kézzel rugalmasan pozícionálható lámpatest.
 • A LED izzók várható élettartama 20.000 óra, így azokat várhatóan sosem kell cserélni.
 • 28,000 lux @ 5000K; kompozit védelem mód 3,100 lux.

Belmont Credia G1 lampaplus

  

 

 

 

Belmont Credia orvosszek

 

 

 

ORVOSI SZÉK

 • Állítható dölésszög
 • magassága 473 mm és 623 mm között állítható

 

 

 

  

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK:

Belmont Credia szinvalasztek

 

LETÖLTÉSEK

Belmont Credia catalogue
Belmont Credia G1
Angol nyelvű katalógus

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • Endodoncia

          Megmenteni a megmenthetőt – korszerű endodonciai eszközök   A modern fogászat minden szakterületére egyre jellemzőbb irányzat a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés