Fogfehérítés

Tartalomjegyzék

PhilipsZoom fogfeherites

 

Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől?

A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával az orvos és a páciens egyaránt egy teljes szolgáltatáscsomagot vásárol, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más - jelenleg ismert – rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A ZOOM! tehát nem csak egy egyszerű fogfehérítés, sokkal inkább egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, amely nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló.

 

PhilipsZoom Előtte - Utána kép

 Ragyogó innováció a rendelői fogfehérítésben

Philips Zoom
WhiteSpeed

 

Fogorvos megmutatja a ragyogó fehér eredményt Philips Zoom fogfehérítés után a páciensnekPhilips Zoom fogfehérítő rendszer logója

 

 


Tudomány a ZOOM mögött

A ZOOM WhiteSpeed LED aktivátor fénye segít abban, hogy a hidrogén-peroxid elszíneződést eltávolító hatása még hatásosabb legyen.

 

PhilipsZoom WhiteSpeed lámpa fénye képes megtörni a kettős szénkötéseket a sárga kromoforokban

 

A molekulák színét a bennük lévő úgynevezett kromoforok határozzák meg. A legtöbb kromofor sárgás színű.

  

 A hidrogén peroxid képes a kettős szénkötéseket megtörni a kromoforokban. Ha ez a reakció végbemegy, a kromoforok színtelenné válnak.

 

 

 

PhilipsZoom WhiteSpeed kék fényét fokozottan nyeli el a sárga szín

 

Ebben játszik fontos szerepet a ZOOM WhiteSpeed aktivátor lámpa speciális kék fénye. Mivel a sárga és a kék szín az abszorpciós körspektrumon szemben helyezkednek el, a sárga szín fokozottan nyeli el a kék fényt.

 

 

 PhilipsZoom lámpa fénye elnyelődik a kromoforban így több sárga elszíneződést tud kifehéríteni

Mind az elméleti, mind az empirikus kísérletek azt bizonyítják, hogy ha a sárga kromoforban elnyelődik a ZOOM WhiteSpeed lámpa speciális kék fénye, az elektronokat magasabb energia szintre emeli, ezáltal a kovalens kötések könnyebben bomlanak fel, könnyebben mintha csak a hidrogén peroxidot használtuk volna önmagában. Ez által több sárga elszínezodés tud kifehéredni.

 PhilipsZoom WhiteSpeed fogfehérítő lámpa és a hozzá tartozó két páciens számára elegendő teljes fogfehérítő készlet

 

 

 

 

 

Hihetetlen eredmények, látványos, gyors változás
Philips Zoom WhiteSpeed

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választja. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.

 

Hogyan működik?
Előszörgondosan le kell fedni a fogínyt egy speciális izoláló anyaggal, ezután a fogorvos/dentál higiénikus felhelyezi a ZOOM zselét a fogak külső felületére. A zselé egyszerűen bontja és eliminálja a fogban lévő elszíneződéseket. A Philips ZOOM rendszer használatakor a fogorvos/dentál higiénikus a WhiteSpeed fehérítő lámpával felerősíti ezt a hatást, több mint 40%-kal - összehasonlítva a lámpa nélküli, vagy más lámpát használó rendszerrel szemben.

 

 

Philips Zoom lámpával való fogfehérítést követő színárnyalat fehéredés


Ragyogó innováció az otthoni fogfehérítésben

 Philips Zoom otthoni fogfehérítés

 Philips Zoom

DayWhite és NiteWhite

 Philips NieWhite és DayWhite otthoni fogfehérítő logója

 

 

Azon pácienseknek, akik inkább otthon szeretnék fehéríteni a fogukat a maguk ritmusa szerint - rendelkezésére áll a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszer. A fogorvos segíthet abban, hogy melyik változat felel meg legjobban az alany életstílusának, fehérítési céljainak és fogérzékenység szintjének. Mind a DayWhite, mind a NiteWhite egyedülálló hatékonysággal és biztonsággal végzi fogainak fehérítését.

 

 

Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite otthoni fogfehérítő készlet

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy olyan fejlett fogfehérítési módszer, amely gyorsan, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.

A DayWhite / NiteWhitekét komponensű fogfehérítési rendszer, mely a "DUAL" szabadalmaztatott fecskendő segítségével, a felvitelkor egyesíti az enyhén mentolos ízesítésű zselét a keverőcsőrrel. A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.

 


Hogyan működik?

PhilipsZoom DayWhite és NiteWhite otthon fogfehérítő zselé applikálása a fogfehérítő sínbeAz első vizsgálat során lenyomatot készítenek az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítik a kezeléshez szükséges speciális sínt. Fogorvosa segítségével tökéletesen elsajátíthatja a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan képes lesz a kezelést a megadott instrukciók szerint elvégezni. Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogaihoz. Végezetül a felesleges zselét töröljük le a fogínyről.

 

Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy távolítja el a fog belső és külső rétegeiben képződött szubsztanciát, hogy a fog szerkezet változatlan, sértetlen marad.

 

A kezelés időtartama alatt és az azt követő 2-3 napon színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta, stb.) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.

 

 

 A DayWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.

 

A NiteWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, éjszakai pihenés közben, hatóanyagtól függően napi 1, 4 illetve 8 óra alatt. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap.

 

 

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - Cs: 8:00-16:30, P: 8:00-16:00


Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*
E-mail újra:*
Telefon:*