Bien-Air EVO.15 1:1L
0 Ft
  • 1
  • 2
  • 3

Bien-Air EVO.15 1:1 L

BienAir Evo.15 1.5L

 

EVO.15 1:1 L

COOLTOUCH+TM hőelvezető technológiával ellátva

A mai kihívásokra tervezve.
A legújabb EVO.15 1:1 L könyökdarab egyidejűleg növeli a teljesítmény szabványokat és forradalmasítja a páciensbiztonságot. A kecsegetető papíradatok kombinálva a Svájci precizitással páratlan tartósságot és kivételes ergonómiát eredményez. Fedezze fel mire képes az ellenállhatatlan EVO.15 fogászati könyökdarab hétköznapi körülmények között.

Kivételes precízió a tartós teljesítményért
Pontos. Kiemelkedő hatékonyság és csúcstechnológia jellemzi az EVO.15 könyökdarabokat. Az Accu-Chuck PreciPlusTM fúró befogó és forgás stabilizáló technológiája megszünteti a vibrációt nem csak a zajcsökkentés érdekében, de lehetővé teszi a tökéletes stabilitás megteremtését bármilyen sebesség és nyomaték mellett. Mivel a tartósság a teljesítmény szempontjából is kulcsfontosságú szerepet játszik, az EVO.15 könyökdarab egy túlméretezett rotorfej található, amely jelentősen hosszabb élettartamú, mint a hagyományos modellek.

Az egyszerűség és a hatékonyság találkozása
Praktikus. Az EVO.15 könyökdarab mérete mellett megfeledkezik róla milyen nagy teljesítményű eszközt fog a kezében. A kicsi, ütésálló, rozsdamentes acél fejjel figyelemreméltó manőverezhetőséget és hozzáférést biztosít a harmadik molárisokhoz. A Micro-Series könyökdarabok kis súlya még tovább növeli a komfortérzetet, csökkentve a csukló fáradékonyságát.

Megbízhatóság a páciens bizalmának eléréséhez.
Biztonság. Az EVO.15 könyökdarab tervezésekor a páciensbiztonság kérdése megkérdőjelezhetetlenül a fő szempontok között szerepelt. A BienAir szabadalmaztatott CoolTouch+TM melegedés gátló technológiájának hála a páciens megégetésének rizikó faktor közel nulla. 

Gyári kód:
Evo.15 1:1 L Micro-Series 1600938-001
Evo.15 1:1 L Standard 1600939-001

  

BienAir Evo.15 CoolTouch

 

Cool Touch+TM Páciensbiztonság a lehető legfelelősségteljesebb módon

Az elmúlt években a U.S. Élelmiszer és Gyógyszerügyi hivatala (FDA) más nemzeti közegészségügyi hatóságokkal együtt riasztó adatokat hozott nyilvánosságra a fogorvosi eszközök túlmelegedéséből eredő sérülések kapcsán.* A legsúlyosabb esetekben harmadfokú égési sérülések történtek, melyek helyreállító sebészeti utókezelést igényeltek, és valószínűleg hosszú jogi lépéseket követtek.

A fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológiát úgy tervezték, hogy a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, nagymértékben csökkentve ezzel a páciens megégetésének lehetőségét. Míg a túlmelegedés oka lehetett a sérült vagy eldugult eszköz, laboratóriumi vizsgálatok kimutatták hogy a veszély ugyan olyan nagyságrendű az új és megfelelően karbantartott eszközöknél is. 

A betegbiztonság javítása érdekében éveken át tartó kutatás és fejlesztés után Bien-Air megalkotta a CoolTouch+TM technológiát, mely a világon az első és ugyanakkor egyetlen olyan melegedésgátló védelmi rendszerrel ellátott könyökdarabja, melynek köszönhetően a kézidarab egyik része sem haladja meg az emberi test hőmérsékletét. 

Keményen dolgozik, hogy szilárd hírnevet építsen? Ne rombolja le a páciens biztonságának elhanyagolásával!

* U.S. Food and Drug Administration, “Letter to Electric Dental Handpiece Manufacturers Regarding Reports of Overheating and Patient Burns”. (Updated 2014, 06)

 

A Bien-Air CoolTouch+TM technológia a fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológia, mely a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, nagymértékben csökkentve ezzel a páciens megégetésének lehetőségét még a legszélsőségesebb körülmények között is.

 

 

BienAir Evo.15 CoolTouch grafikon 
EVO.15 könyökdarab: A legbiztonságosabb fényes kézidarab a piacon

A hagyományos fényes könyökdaraboknál a fényszáloptika a fejnél hőt ad le, mely kombinálva a csapágy és a rotor súrlódási hőjével a nyomógomb melegedését eredményezheti, mely a páciens nyálkahártyájához érve akár kisebb égési sérülést okozhat. CoolTouchTM melegedésgátló technológiának köszönhetően mindig a legnagyobb biztonságban dolgozhat a páciens szájában. 

A konkurens gyártók termékeihez hasonlítva a Bien-Air CoolTouchTM technológia messze a legbiztonságosabb a piacon. 

 

 

Micro-series. Üvözöljük egy új dimenzióban

Bien-Air új generációs, kis méretű modelljei egyesítve az innovációt a kompakt dizájnnal, jobb teljesítményt és egyszerűbb hétköznapi felhasználhatóságot kölcsönöz. 
30%-al rövidebb, 23%-al könnyebb, mint a hagyományos modellek. Rendkívül jól kialakított markolat, mely lehetővé teszi az optimális kényelmet munka közben.

BienAir Evo.15 microseries

 

BienAir Evo.15 Accu Chuck

 

Accu-Chuck PreciPlusTM fúró befogó és forgás vezérlő mechanizmus

Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúró biztos befogását, kiküszöbölve minden mozgást, és garantálja a Tornado utolérhetetlen stabilitását és komfort érzetét a legprecízebb munkákhoz is. Mindemellett a Soft Push™ technológiának köszönhetően a fúró behelyezés gyors és biztonságos.

BienAir Evo.15 elettartam

BienAir Evo.15 Accu Spray 

 

 

Accu-Spray Quattro MixTM LED megvilágítással

Az egyedi kialakításu spray rendszer négy helyről lézer pontosságú, asszimetrikusan elhelyezett levegő/víz permetet szór a fúró végére a munakterület gyors és egyenletes hűtésére. A LED fényforrással kombinálva garantált a jó láthatóság.

 

 

 

 

 

BienAir Evo.15 fej

 

 

 

 

Miniatűr ütésálló fej

Az EVO15 könyökdarab fejét úgy tervezték hogy könnyedén beférjen a szájüreg legkeskenyebb réseibe is, mint például a hátsó molárisok és a gyermekfogászatban. 

 

 

 

 

BienAir Evo.15 CoolTouch2

 

 

 

 

CoolTouch+TM melegedésgátló technológia

A fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológiát úgy tervezték, hogy a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, nagymértékben csökkentve ezzel a páciens megégetésének lehetőségét.

 

 

 

 

BienAir Evo.15 softpush

 

 

 

 

Soft Push

Bien-Air egyedülálló nyomógombos záró mechanikájának köszönhetően egy puha nyomásra van csak szükség a fúró zárjának működtetéséhez. A fúró cseréje gyors és kényelmes. Szilárd mégis pontos befogást biztosít.

 

 

 

 

  

 

  EVO.15 1:1 L Standard EVO.15 1:1 L Micro-Series
Áttétel 1:1 1:1
Maximum forgási sebesség (RPM) 40,000 40,000
Fej Ütésálló (rozsdamentes acél) Ütésálló (rozsdamentes acél)
Fej átmérő (mm) 9.4 9.4
Fej mérete (mm) 14,1 (21.5 mm fúróval 19 mm) 14,1 (21.5 mm fúróval 19 mm)
Súly (g) 84 76
Zaj szint (dBA) 55 55
Spray lukak száma 4 asszimetrikus elrendezésű 4 asszimetrikus elrendezésű
Fény Többszálas optikai üvegszál Többszálas optikai üvegszál
Kuplung ISO 3694 és Bien-Air Micro-series ISO 3694 és Bien-Air Micro-series
Garancia 2 év 2 év
Referencia szám Evo.15 1:1 L Standard 1600939-001 Evo.15 1:1 L Micro-Series 1600938-001

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés