SE FOK Digitális munkacsoport tesztelés alá vetette a DIGISMILE intraorális szkennert
0 Ft

SE FOK Digitális munkacsoport tesztelés alá vetette a DIGISMILE intraorális szkennert

DigiSmile logo

 

Teljes felső és alsó fogív szkennelése
harapással, mindössze néhány perc alatt.

DIGISMILE INTRAORÁLIS SZKENNERREL

 

"Miért választottam a DIGISMILE szkennert? Az általam kipróbált egyik legjobb felbontású, leggyorsabb intraorális szkenner. Hihetetlenül gyorsan tanulható a használata, az intuitív és letisztult szoftvernek és ergonómikus dizájnnak köszönhetően. A páciensekkel való kommunikációt új szintre emelte."   -   dr. Hargitai Máté

 

A New Life Radiology s.r.l. neves olaszországi vállalat, a fogászati digitális-, és röntgentechnika gyártás kiemelkedő képviselője. Több mint 30 éves 3D röntgentechnikában szerzett tapasztalatukkal, jelmondatukhoz híven: „mindig a jövőbe tekintve”, 2021-ben bemutatásra került a DIGISMILE 3D intraorális szkenner, integrált HD intraorális kamerával.

 

A DIGISMILE elérhető digitális intraorális szkenner állomásként, mobil állványon laptopos vagy érintőképernyős monitorral szerelt PC verzióban is. A DIGISMILE szkenner High-speed CMOS szenzorral, 3D videó alapú szkennelési és automatikus 3D illesztési technológiával rendelkezik. Színes vagy monokromatikus megjelenítésre egyaránt képes. A kézidarabhoz 5 szkennerfej tartozik, mely kisméretű és autoklávozható. Beépített fűtőberendezéssel ellátott párásodásgátló funkció felel a fej megfelelő hőmérsékletének fenntartásáért.

A szkenner mélységélessége optimális, 15 mm, így szűk helyeken is tökéletes munkát végez, a szájban folyamatosan a fog felületén tudjuk tartani a szkennert. A Multiszöges szkenneléshez nagy mélységélesség szükséges, az életlenség okozta adatvesztés kiküszöbölésére, hogy az adatok sértetlenek és tökéletes minőségűek maradjanak. A szkenner indulásakor pár másodperc alatt automatikusan kalibrálja magát, biztosítva a pontosság és a színkalibráció folytonosságát anélkül, hogy azt kézzel kellene elvégeznie, elkerülve a hibázási lehetőséget, valamint elősegítve az infekciókontroll okozta időveszteséget. Ezeknek a funkcióknak köszönhetőena szkennelési körülmények a DIGISMILE berendezéssel mindig a lehető legoptimálisabbak.

 

 DigiSmile Scanner allomas

DigiSmile SOTE

A kézidarabon található nagyobb gomb segítségével intuitív módon elindíthatjuk és megállíthatjuk a szkennelést, illetve lépkedhetünk a módok között, míg a kisebbik gomb az eszköz ki- és bekapcsolására szolgál. A szkennelést bárhol elkezdhetjük és bármely szkennelési stratégiát követhetjük. Akár egy laikus kezében is alkalmas elsőre tökéletes digitális lenyomat készítésére. Az intelligens szoftvernek köszönhetően a már beszkennelt területekre gyorsan visszatalál, ennek segítségével javíthatunk a leképezésen, vagy akár felülírhatjuk a területet. Nem okoz gondot, ha tükörrel tartjuk el a nyelvet, vagy belóg a gumikesztyű, az intelligens szoftver érzékeli azt, és figyelmen kívül hagyja. A modellellenőrzés detektálja az alámenős területeket a behelyezhetőség és a preparáció ellenőrzése céljából. A szkennelés végeztével a lágyrészek automatikusan levágásra kerülnek, de erre egy külön menü segítségével, több eszközzel is van lehetőség az igényeknek megfelelően. A szkennelés végeztével az okkluzogramm színkódolt nyomástérképe alapján az okklúzió tanulmányozható. Lehetséges prepreparációs szkennelés, emergencia profil szkennelés, csap szkennelés és lenyomat szkennelés. A szoftver indikációi: protetika, fogszabályozás és implantológia.

A szoftver magyar nyelvű! A DIGISMILE Szoftver csomag esetében nem szükséges előfizetés és a körülbelül fél éves rendszerességgel érkező frissítések is ingyenesek, melynek zökkenőmentes telepítéséről a VaLiD Kft. szervizesei gondoskodik. A szoftver automatikusan rögzíti a szkennelés teljes folyamatát HD videóként, amelyet lehetőségünk van külön menteni a munkafolyamat exportálása alatt, és átadni a fogtechnika részére ellenőrzés céljából.

Az adatok OBJ, open STL és PLY formátumban exportálhatók. Nincsen saját felhőalapú platform. Az adatokat akár e-mailben, akár bármilyen közönséges fájlmegosztó segítségével továbbíthatjuk. A rendszer nyitott, az adatok minden olyan tervező szoftver számára hozzáférhetőek, amely tudja kezelni a fenti fájltípusokat.

 

DigiSmile scan 3

DigiSmile scan 6

DigiSmile scan 2

 


 

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021 év végén, a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika Digitális fogászati munkacsoport tesztelés alá vetette a DIGISMILE intraorális szkennert.

DigiSmile SOTE2

 

„A harapásrögzítés mindig probléma nélkül ment, pár másodpercnél soha nem vett több időt igénybe.”

 

DigiSmile Ergonima

 

DigiSmile folytonossag

 

DigiSmile modell ido

 

DigiSmile quadrant ido

 

DigiSmile teljes ido

 

"Az önkalibrálása kifejezetten tetszett, minden elindításnál nagyjából 15 másodpercet vesz igénybe és utána készen is áll a munkára.”

 

Forrás: Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika - Digitális fogászati munkacsoport

 

Kérjen időpontot kipróbálásra:
 




 

Rendelje meg készletről!

DIGISMILE Digitális Intraorál scanner rendszer
Az egyik legkönnyebb, legkisebb és legkompaktabb 3D intraorális szkenner a piacon. Teljes fogív felső és alsó szkennelése +...
(Gyártó: NEW LIFE RADIOLOGY s.r.l.)
AJÁNLATKÉRÉS

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés