Philips ZOOM rendszer
0 Ft

Philips ZOOM fogfehérítő rendszer

Philips Zoom header 

 

Ragyogó innováció a rendelői és otthoni fogfehérítésben

Philips ZOOM! WhiteSpeed, DayWhite és NiteWhite

 

A Philips ZOOM technológia a professzionális fogfehérítés bizonyított és biztonságos módszere. A Philips több mint 20 éves tapasztalatának illetve innovációinak köszönhetően világelső a professzionális fogfehérítés terén. Immár 4 millió elégedett páciens hófehér mosolya bizonyítja a ZOOM fogfehérítés hatékonyságát. A Philips ZOOM fogfehérítő rendszere teljes mértékben megfelel az EU jogszabályoknak, amelyek legfeljebb 6% hidrogén-peroxid koncentrációt engednek meg.

 

Philips Zoom 6logoAz első és egyetlen lámpás, rendelői, EU konform fogfehérítő rendszer

A 2012. őszén életbe lépett uniós szabályozásnak megfelelően nem lehet 6%-osnál erősebb hidrogén-peroxidot tartalmazó készítményt használni fogorvosi rendelőkben. Ennek a rendeletnek maximálisan eleget téve a Philips ZOOM kifejlesztette a professzionális, rendelői fogfehérítő rendszerét. Ez a lámpás fogfehérítő rendszerek között egyelőre egyedülálló termék, unikumként alkalmazható bármely európai uniós fogászati praxisban. 

A legfontosabb tulajdonsága természetesen megmaradt a rendszernek – a fogfehérítő zselé és a speciális fény kombinációja elengedhetetlen kellékek a kívánt hatáshoz. A 25%-os formulával megegyező eredmény elérése érdekében egy pH módosító primert szükséges használni, melyet minden egyes applikálás előtt fel kell vinni a fogak bukkális felületére. Az alacsonyabb peroxid-koncentrációnak köszönhetően a meggyőző eredményhez valamivel hosszabb behatási időre van szükség, mint a korábbi magasabb koncentrációjú termék esetén. Ennek megfelelően 4 x 15 perc fogfehérítési időre van szükség a ZOOM új 6%-os szettjével. Ezt a hatást az új zselé csak speciális intenzitású fény hatására képes biztosítani és ezért elengedhetetlen az eredeti Philips ZOOM WhiteSpeed lámpák használata. A fentiekből egyértelműen látszik, hogy a Philips ZOOM termékei nem csak sikeresek, megbízhatóak, biztonságosak, de ugyanakkor a különféle piaci igényeknek is maximálisan képesek megfelelni – utolérhetetlen hatékonysággal.

 

 

 

 

Miben különbözik a Philips ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől?

A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával az orvos és a páciens egyaránt egy teljes szolgáltatáscsomagot vásárol, melynek része az elő- és utókezelés is, amelyet minden más - jelenleg ismert – rendelői lámpás fogfehérítő rendszer figyelmen kívül hagy. A ZOOM! tehát nem csak egy egyszerű fogfehérítés, sokkal inkább egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, amely nemcsak Magyarországon, de az egész világon egyedülálló.

 Philips Zoom beforeafter kor

Philips Zoom beforeafter dohany

 

Philips Zoom beforeafter genetika

Philips Zoom beforeafter tetra 

  

 


 

Rendelői fogfehérítés

Ismerje meg az új Philips ZOOM WhiteSpeed LED lámpát


A molekulák színét a bennük levő ún. kromoforok határozzák meg. Ezek a makromolekulák sok kettős illetve hármas kovalens kötést tartalmaznak. A legtöbb kromofor sárgás színű. A hidrogén-peroxid képes a kettős illetve hármas szénkötéseket megtörni a kromoforokban. Ha ez a reakció végbemegy, a kromoforok színtelenné válnak. Ebben játszik fontos szerepet a ZOOM WhiteSpeed aktivátor lámpa speciális kék fénye. Mivel a sárga és a kék szín az abszorpciós körspektrumon szemben helyezkednek el, a sárga szín fokozottan nyeli el a kék színt. Mind az elméleti, mind az empirikus kísérletek azt bizonyítják, hogy ha a sárga kromoforban elnyelődik a ZOOM WhiteSpeed lámpa speciális kék fénye, az elektronokat magasabb energia szintre emeli, ezáltal a szén, kovalens kötések könnyebben bomlanak fel, könnyebben mintha csak a hidrogén peroxidot használtuk volna önmagában. Ez által több sárga elszíneződés tud kifehéredni.

 


A ZOOM White Speed lámpával és az új 6%-os Zoom formulával fehérített páciensek 91%-nál csekély vagy semmilyen fogérzékenység nem jelentkezett.

Philips Zoom Whitespeed lampa

 

Hatékony és érzékenység mentes rendelői fogfehérítés

Az EU jogszabályokkal összhangban a Philips kifejlesztette a 6%-os hidrogén-peroxid tartalmú ZOOM fogfehérítő gélt és az új, hetedik generációs Philips ZOOM White Speed LED lámpát. A fényre aktiválódó fogfehérítő gél a 4 fehérítő ciklus során akár 6 árnyalattal fehérebb fogak érhetőek el. A rendelői fogfehérítés eredményeinek fenntartásához és növeléséhez egy otthoni utókezelő készletet is rendelkezésre bocsájt a szettben. 

 

 

Philips ZOOM rendelői fogfehérítő szett
2 páciens számára

Philips Zoom chairside

 

A rendelői fehérítő készlet tartalma:
FOGFEHÉRÍTŐ GÉL 2 db, 6%-os H2O2-t tartalmazó dupla fecskendő. 1 fecskendő tartalma két 15 perces kezelésre elegendő. ACP-t, fluoridokat és kálium-nitrátot tartalmaz az érzékenység csökkentése érdekében. Nem szükséges hűteni.
PH BOOSTER A Ph érték beállító pálcát a hidrogén peroxid tartalmú gél applikálása előtt alkalmazzuk.
ÚTMUTATÓ Használati útmutató a ZOOM rendszer használatához.
E-VITAMINOS OLAJ Megakadályozza a páciens ajkainak kiszáradását a kezelés során.
ISOPREP RETRAKTOR Innovatív szájterpesz, ami segít az ajkakat és a nyelvet megfelelő pozicióban tartani, illetve szabad nyelést biztosít.
IZOLÁCIÓS ANYAGOK Liquidam – kiváló viszkozitású anyag, amely teljes izolációt biztosít. Könnyen felvihető és megbízhatóan tapad a lágyszövetekhez. 6 db gézlap. Tamponok.
SEBÉSZI NYÁLSZÍVÓ A ZOOM fehérítő gél eltávolítására a Liquidam izoláció sérülése nélkül.
2 DB EVA FÓLIA A személyre szabott sín elkészítéséhez, otthoni színfenntartó kezelés érdekében.
OTTHONI UTÓKEZELŐ KÉSZLET A maximális fehérítési eredmény eléréséhez. A készlet tartalma: 2 fecskendő Philips NiteWhite (16% karbamid-peroxid) vagy Philips ZOOM DayWhite (6% hidrogén-peroxid) sín tartó doboz

 

Hogyan működik a fényre aktiválódó Philips ZOOM fogfehérítő rendszer?

Philips Zoom molekula

 

 

 

 


 

Otthoni fogfehérítés

Ragyogó innováció az otthoni fogfehérítésben

 

 Philips Zoom
DayWhite és NiteWhite

Philips Zoom otthoni fogfehérítés

 Philips NieWhite és DayWhite otthoni fogfehérítő logója

 

 

Azon pácienseknek, akik inkább otthon szeretnék fehéríteni a fogukat a maguk ritmusa szerint - rendelkezésére áll a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszer. A fogorvos segíthet abban, hogy melyik változat felel meg legjobban az alany életstílusának, fehérítési céljainak és fogérzékenység szintjének. Mind a DayWhite, mind a NiteWhite egyedülálló hatékonysággal és biztonsággal végzi fogainak fehérítését.

 

 

Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite otthoni fogfehérítő készlet

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy olyan fejlett fogfehérítési módszer, amely gyorsan, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.

A DayWhite / NiteWhitekét komponensű fogfehérítési rendszer, mely a "DUAL" szabadalmaztatott fecskendő segítségével, a felvitelkor egyesíti az enyhén mentolos ízesítésű zselét a keverőcsőrrel. A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.

 

 


Hogyan működik?

PhilipsZoom DayWhite és NiteWhite otthon fogfehérítő zselé applikálása a fogfehérítő sínbeAz első vizsgálat során lenyomatot készítenek az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítik a kezeléshez szükséges speciális sínt. Fogorvosa segítségével tökéletesen elsajátíthatja a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan képes lesz a kezelést a megadott instrukciók szerint elvégezni. Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogaihoz. Végezetül a felesleges zselét töröljük le a fogínyről.

 

Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy távolítja el a fog belső és külső rétegeiben képződött szubsztanciát, hogy a fog szerkezet változatlan, sértetlen marad.

 

A kezelés időtartama alatt és az azt követő 2-3 napon színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta, stb.) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.

 

 

 A DayWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.

 

A NiteWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, éjszakai pihenés közben, hatóanyagtól függően napi 1, 4 illetve 8 óra alatt. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap.

 

 


 

Fogérzékenység megelőzése

 

Maximális biztonság

A fogfehérítés bonyolult kémiai folyamat, amelynek során egyes pácienseknél fokozottabb érzékenység léphet fel. Ez az érzékenység jelentkezhet a kezelés alatt, illetve az azt követő 1-3 nap során, majd idővel ezek a kellemetlen tünetek elmúlnak. Az érzékenység elkerülése érdekében az ACP (amorphous calcium phosphate) gél használatát javasoljuk, ami a kálium-nitrát azonnali kémiai fájdalomcsillapító hatását az amorf kalcium-foszfát és a fluorid hosszú távú érzékenységet csökkentő hatásával kombinálja.

 

Relief ACP gél

A Relief ACP az egyetlen elérhető, az FDA által jóváhagyott kettős hatású érzékenységcsökkentő termék. Szabadalmaztatott formulája egyesíti a kálium-nitrát kémiai érzékenység enyhítő hatásának sebességét az amorf kalcium-foszfát és fluorid mélyreható, hosszú távú tehermentesítésével, amelyek leválasztják a hidroxiapititet és a fluorapatitot, elzárva a dentintubulusokat. Az amorf kálcium foszfát tartalmú gél hatékonyan és gyorsan csökkenti a fogak érzékenységét, újjáépíti a fogzománcot, csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét, valamint fényessé és csillogóvá teszi a fogakat. Egy sín segítségével felhelyezhető a fogakra, vagy egyszerűen használható fogkrém helyett.

 Philips Zoom Relief

 

Az ACP előnyei

Az ACP a hidroxiapatit beépülése révén gyorsan hidrolizál. Mechanikusan lezárja a dentincsatornákat és remineralizál, ezáltal csökkentve a fogak érzékenységét.

 

Az ACP gél remineralizálja a fogzománcot és kitölti a felszíni hibákat, így a fog felszíne egyenletesebbé válik

Philips Zoom ACP1

ACP gél nélkül

Philips Zoom ACP2

ZOOM NiteWhite

Philips Zoom ACP3

ZOOM DayWhite

 

Az ACP gél hatóanyaga lezárja a dentincsatornákat

 Philips Zoom ACP4

ACP gél nélkül

Philips Zoom ACP5 

ZOOM NiteWhite

Philips Zoom ACP6 

ZOOM DayWhite

 

Hogyan működik az ACP gél?
Philips Zoom ACP7 Philips Zoom ACP8 Philips Zoom ACP9

 

A kálium-nitrát előnyei:

A kálium-nitrát megakadályozza az idegrostok depolarizációját, így csökkenti a fogak érzékenységét.

  

 

 Philips Zoom fajdalom

 

 

A fájdalom megváltoztatjaa nátrium ion permeabilitását az ingerléshelyén. Ekkor a nátriumionok gyorsan beáramlanakaz axonba és a pozitívionok mennyiségegyorsan nullára csökken. Ezzel a membránpotenciális nullára esik, vagyis depolarizálódik.

 

 

 

 

Philips Zoom fajdalom2

 

 

Amikor a fájdalom végighalad az idegrost mentén, anátrium ionok belépése az axonba megszűnik, és az axolemma kálium ionokra vonatkozó áteresztő képessége megnövekszik.

Ekkor az ACP gélben tallálható kálium ionok kiáramlanak az axolemma külső felszínére és helyreállítják a nyugalmi membrán potenciált, így csökkentik a fájdalmat.

 

 

 

 

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés