Fogászati kezelőegységek | VaLiD
0 Ft

Kezelőegységek


Kiemelkedő minőség, melyet magyar szervizháttérrel garantálunk Önnek

 

Cégünknek az elmúlt 28 évben számtalan lehetősége nyílt megismerni a különböző kezelőegység-gyártó cégeket nemcsak kiállításokon, hanem külföldi gyárlátogatások alkalmával is. Partnereink kiválasztásánál az elsődleges szempont minden esetben a kiváló minőség, a hosszú élettartam, a szabadon választható és egyéni igényekre szabható műszaki specifikációk és a hosszú garancia idő voltak. Ennek köszönhetően kezelőegységeink megbízhatóak, és kedvező áron elérhetőek.

A japán Takara-Belmont kezelőegységei innovatív megoldásaival a világ 3 legjobb fogászati kezelőegység gyártóinak egyike, és legfontosabb tulajdonsága, hogy a legkevésbé szervizigényes. Kezelőegységei közül a Clesta II-t és a Credia G1-et forgalmazzuk Magyarországon, és azoknak a fogorvosainknak ajánljuk, akik a prémium kategóriát és az exkluzív megjelenést részesítik előnyben.

 


 

belmont logo

A japán Takara-Belmont fogászati kezelőegységei méltán töltenek be piacvezető szerepet világszerte. Prémium kategóriás termékeiket a világ minden táján a lehető legnagyobb elégedettséggel használják a fogorvosok. Kiemelkedően tartós, minőségi anyagok felhasználásával, gondos és alapos szerviz munkát követően kerül az Ön rendelőjébe álmai kezelőegysége, mely évtizedeken keresztül szolgálhatja praxisát. Az ergonomikus formatervezésnek, az innovatív megoldásoknak és az egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően váltak a világ egyik legnépszerűbb termékeivé a Belmont kezelőegységek.

 

A cég két fő központja Oszakában (Japán ipari, kereskedelmi és közlekedési központja) és Tokióban (Japán közigazgatási központja) található, körülbelül 2.500-as létszámú csapattal. A Belmont csoport 34 leányvállalatot és 103 kereskedelmi irodát foglal magában világszerte. Belmont az egyik legnagyobb kezelőegység gyártó cég a világon, ahol évente körülbelül 17.000 szék készül.

A cég 1921-ben indult, mint öntöttvas gyártó a világ különböző részeire. A fogászati kezelőszékek gyártássa 1932-ben indult el, majd az ezt követő években minden kereskedelmi szempontból fontos nagyvárosban irodákat nyitottak (Ázsia, New York, London, Párizs, Frankfurt, stb.). 2013-ban bővítve a gyártói kapacitást egy újabb gyárat avattak fel Vitenámban.

Belmont 193110 éves évforduló, 1931

 

Az Európai képviselet Németország egyik nagyvárosában, Frankfurtban található. Innen látják el Európa nagy részét többek között Magyarországot is (illetve még: Németország, Hollandia, Svájc, Ausztria, Dánia, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Észtország, Lettország, Horvátország és a kelet-európai országok).

 

Fontosabb termékmegjelenések:

Belmont 1956 Belmont 1971 Belmont 1990 Belmont 2003 Belmont 2013

1956
Az első fogászati berendezés

1971
Az első komplett fogászati szék operációs lámpával

1990
Clesta I, a legsikeresebb fogászati kezelőegység

2003
Clesta II, elektromos vagy levegős opcióval

2013
Credia G1

 

Segítünk Önnek megtalálni álmai kezelőegységét!

Kérdéseivel, kéréseivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30/9313-014 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

 

 

Középkategóriás kezelőegység

Csúcskategóriás kezelőegység
Kezeloegyseg belmont credia Kezeloegyseg belmont clestaii

Belmont Credia

Belmont Clesta II

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés