Új gyártó képviselete a VaLiD-nál: VDENTAL
0 Ft

Új gyártó képviselete a VaLiD-nál: VDENTAL

VDental header

Nagy örömmel értesítjük a partnereinket, hogy új gyártóval bővült az általunk képviselt márkák köre. 2022 szeptember óta a VDENTAL termékek kizárólagos magyarországi disztribútora a VaLiD Kft. lett.

 

A VDENTAL márka tulajdonosa az Okoniewscy Pharmaceutical Kft. – egy lengyel családi vállalkozás, amely több mint 30 éve sikeresen szerepel a hazai és a külföldi piacokon egyaránt. Rendelkezik GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvánnyal a gyógyszergyártási szektorban és EN ISO13485 tanúsítvánnyal az orvostechnikai eszközök gyártásában.

   

 

A cég szíve Alsó-Sziléziában, Dél-Lengyelországban dobog. Ez a legdinamikusabban fejlődő Lengyel gazdasági régió – az egyik legfontosabb európai logisztikai csomópont és a csúcstechnológiai szektor globális befektetéseinek origója. A helyi közösség szerves részét képezik és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre több munkahelyet teremtenek.

Arra törekszünk, hogy vállalkozásunk a térség gazdasági fejlődésének egyik hajtóereje legyen. Részt veszünk társadalmi és jótékonysági rendezvényeken, támogatunk önkormányzatokat, állatmenhelyeket és egyéb non-profit szervezeteket.



 VDental home

 

  “A családi vállalkozás vezetése egy különleges vállalkozás. Szüleink és testvéreik elkötelezettsége, tudása és elszántsága tette lehetővé, hogy a semmiből építhessünk fel egy olyan céget, amely a régió üzleti szektorának egyik meghatározó szereplőjévé vált. A második generációban sikeresen folytatnunk ezt a küldetést, köszönhetően az orvosi képzés és az üzleti tapasztalat ügyes ötvözésének.” - Jakub Okoniewski, az igazgatótanács alelnöke.

 

Termék kategóriák:

hirek VDENTAL kategoriak

 

Az összes VDENTAL termék megtekintése!

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés