Új! Környezettudatos szájápolás = Humble
0 Ft

Új! Környezettudatos szájápolás = Humble

Humble products

 

 

TheHumble

 

egészséges emberekért,
egy egészséges bolygón.

 

Termékeink

 

 

Mi a The Humble Co.-nál arra törekszünk, hogy a fog- és szájápolásban használt termékeink ne csak a felhasználóknak, de a környezetünknek is örömet okozzanak. Ezért előállításuk során kizárólag lebomló anyagokat és környezettudatos csomagolást alkalmazunk. Termékeinket nem teszteltük állatokon, káros vegyi anyagoktól mentesek, vegán, organikus minősítésű, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal engedélyével.

 

Humble fogkefek Humble fogkrémek Humble fogköztisztitok

 

Humble 1  

amit képviselünk

 

A Humble Co. összes termékének karakterisztikáját a szerénység jellemzi. Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációja egyedülálló, és megkülönbözteti a Humble Co. termékeit a többitől.

Ha meg akarja változtatni a világot, nincsenek kifogások. A svédországi székhelyű The Humble Co. kis forradalmat indított a testápolási termékek világában - a tervezéstől és a gyártástól az értékesítésig. Ez a Humble célkitűzése.

 

 

műanyag probléma

Billiónyi műanyag termék

Bulldogok vagyunk a műanyag szájápolási termékek elleni küzdelemben. Harcnak nevezzük, mivel a világ évente több mint 10 milliárd műanyag szájápolási terméket használ el! Legtöbbjük hulladéklerakókba és óceánokban végzi. Gyönyörű és egyszerű kialakításával a Humble Co. komoly alternatívát kínál a szokásos műanyag termékekkel szemben. Nincsenek hátrányai!

Óceáni bűnözés

Miközben célunk, hogy évről évre élvezzhessük a világ gyönyörű óceánjait és tengerpartjait, ahol élünk, bűncselekmény látni azt a mennyiségű műanyag hulladékot, amely szemetel és mérgezi környezetünket. Segítsen csökkenteni ezt - éljünk alázattal mától!

 

  Humble 2

  

aaaa

 

 

találkozás a gyerekekkel

A gyereké a jövő, és bolygónk hamarosan az ő kezükben lesz. Tanulnunk a gyerekektől, az nem gyerekes dolog. Hallgatásuk összekapcsol bennünket az élet mélyebb megértésével.

Ismerik a megoldásokat, amelyek a szívünkben való elismerésre várnak.

Ezért úgy döntöttünk, hogy leülünk, és megkérdezzük jövőbeli generációnkat, hogy mit tudnak a szájápolásról és a környezetről. A gyerekek váratlan bölcsességet osztottak meg velünk...

 

 

 

Humblewebsite Certificate and awards 1080x

Nincs káros vegyszer.

Nincs állatkísérlet.

Vegán.

Tanúsított bio.

Az FDA jóváhagyásával.

Humble 3túl tanúsított. mert számít.

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés