Új! OptiBond eXTRa Universal
0 Ft

Új! OptiBond eXTRa Universal

KerrOptibondeXtraUniversal1

Kettő erő
Minden fogászati kihívásra

 

EGY MÁRKA. EGY PROTOKOLL. BÁRMILYEN ELJÁRÁSHOZ.

Bemutatjuk az OptiBond™ eXTRa Universalt, a KaVo Kerr új ragasztóanyagát, egyedülálló Okos (Smart) pH technológiával, GPDM monomerekkel gazdagított levédett formulával és az azt kiegészítő hármas oldószerrendszerrel.

  • Kiváló kompatibilitás gyakorlatilag minden cement, kompozit és csonkfelépítő anyagtípussal, nincs szükség kiegészítő termékekre
  • Egyszerű és egyenletes minőségű, kétflakonos protokoll bármilyen maratási technikával
  • Az OptiBond technológia, ami a ragasztás „etalonjaként” teljes körű megbízhatóságot garantál

 

Miért OptiBond™ eXTRa Universal?

KerrOptibondeXtraUniversal logo1

Egyenletes és egyszerű

Egyetlen protokoll minden indikációhoz: A direkttől az indirekt alkalmazásokig, bármilyen műgyantával kombinálva az OptiBond™ eXTRa Universal megbízható és kiemelkedő eredményt biztosít. Bízzon az egyedülálló, az NX3 kombinációjával elérhető megvilágítás nélkül is működő kötésben, mely rendkívül egyszerű és gyors használatot biztosít.

KerrOptibondeXtraUniversal2

 

KerrOptibondeXtraUniversal logo2

Erős és tartós

Az OptiBond™ eXTRa Universal kétszeres hatást biztosít a fogszerkezeten és a restaurációs anyagon is, ami hatékony ragasztási erőt és tartósságot biztosít bármilyen típusú szubsztrátumon. Az eredmény egyenletes minőségű megjelenés minden alkalommal.

KerrOptibondeXtraUniversal logo3

Intelligens

Csökkentse anyagkészletét egyetlen, minden kezelésre és technikához alkalmazható ragasztási megoldás választásával. Az OptiBond™ eXTRa Universal mellett rugalmasan kiválaszthatja az Önnek megfelelő maratási technikát, és elfelejtheti a kiegészítő termékeket.

KerrOptibondeXtraUniversal logo4

Esztétikus

Az egyenletes és nagyon vékony filmréteg hihetetlenül esztétikus eredményt hoz, és jelentős előnyt is biztosít az indirekt pótlások behelyezésekor.

KerrOptibondeXtraUniversal logo5

Védelem

A szabadalmazott OptiBond™ technológia kiváló penetrációt eredményez a dentincsatornákba, ami védelmet nyújt a mikroszivárgások és a posztoperatív érzékenység ellen.

 

 

 Egy ragasztó rendszer. Ez minden, amire csak szüksége lehet.

 3 egyedülálló technológia: GPDM monomer, három oldószert tartalmazó formula és Okos (Smart) pH - egy ragasztó rendszerbe ötvözve.

KerrOptibondeXtraUniversal3

Legjobb technológiánk
az eXTRa erős ragasztáshoz

 

GPDM Monomer
A ragasztás etalonja

A már bevált OptiBond™ GPDM monomer jobb tapadást és általánosan nagyobb ragasztóerőt biztosít a fog szerkezete és a műgyanta esetében is.

  • A savas foszfátcsoport hatékonyan rögzíti a ragasztót a fog hidrofil felszínéhez
  • A többi ragasztó monomerrel – mint az MDPA többi ragasztó monomerrel – mint az MDP– összevetve a metakrilát funkciós csoporthangsúlyosabb jelenléte hatékonyabbkapcsolódást biztosít a hidrofób műgyantával

 

 

 

 

 

KerrOptibondeXtraUniversal4

 

Hármas oldószer rendszer
Három oldószer egyben

A megbízhatóság növelése és az érzékenység csökkentése érdekében az OptiBond™ eXTRa Universal összetételét a Kerr saját hármas oldószer rendszere is kiegészíti:

  • A VÍZ jobb maratást és nedvesítést tesz lehetővé, továbbá elősegíti a ragasztóanyag bejutását a dentincsatornákba.
  • Az ACETON stabilabban megtartja a formulát a lejárati időig, ugyanakkor a gyors párolgása miatt az alkalmazás közben növeli a savasságot, és jobb maratást tesz lehetővé
  • Az ETANOL elősegíti a homogén ragasztóréteg kialakulását, így alkalmazása kevésbé érzékeny az alkalmazott technikára.
KerrOptibondeXtraUniversal6

Okos pH
Egyedülálló savasság változás

Bemutatjuk az exkluzív, okos pH technológiát, ami módosítja a ragasztóanyag savasságát, így gyakorlatilag minden, az indirekt eljárásokhoz használható műgyantához kompatibilis.

  • Megkötés előtt az OptiBond™ eXTRa Universal pH értéke a hatásos zománcmaratás érdekében nagyon alacsony.
  • Megkötés után a pH semlegessé válik, ez pedig kiváló kompatibilitást biztosít a kompozitokkal és a csonkfelépítő anyagokkal, nincs szükség kiegészítő termékekre.
KerrOptibondeXtraUniversal7

 

 

Bizonyítékkal alátámasztott teljesítmény: bevált OptiBond™ technológia

Csak nagy számú és meggyőző klinikai tesztek és vizsgálatok eredményei vezethetnek oda, hogy Ön a napi munkáiban is hasonlóan meggyőző eredményeket érjen el.
A kiemelkedő adatok bizonyítják, hogy az OptiBond™ eXTRa Universal megelőzi korát és a vezető versenytársakat.

 

KerrOptibondeXtraUniversal8

Ragasztási erő dentin és zománc esetében

Az OptiBond™ eXTRa Universal mind a dentinen, mind a zománcon kiemelkedő eredményt hoz, ami sokkal nagyobb kötési erőt biztosít, mint a vezető versenytársak*. Ez egyenletes eredményt biztosít különböző maratási technikák és szubsztrátumok mellett is.

KerrOptibondeXtraUniversal9

 

KerrOptibondeXtraUniversal10

Hatékony tömő és lezáró funkció

A primer komponens erősen savas és hidrofil, ami egyedülálló nano-maratási képességet és kiváló bejutást eredményez a dentincsatornákba. A ragasztó komponens hidrofób, ami hatékony polimerizálódást biztosít, ezzel növelve a mechanikai erőt, a ragasztás tartósságát és a széleken integritást.

KerrOptibondeXtraUniversal11

 

KerrOptibondeXtraUniversal12

Magas nyírószilárdságú ragasztóerő és teljes kompatibilitás

Az OptiBond™ eXTRa Universal és az NX3 univerzális ragasztócement kombinációja különféle szubsztrátumokon kiegészítő termékek alkalmazása nélkül is kiemelkedő ragasztóerőt eredményez, összehasonlítva a vezető versenytársakkal**. Így kiszámítható eredményt tapasztalhat egy egységes protokoll egyszerűségével.

 

 

KerrOptibondeXtraUniversal13

KerrOptibondeXtraUniversal15

Észrevehetetlen filmréteg vastagság

Az egyedülálló formula nagyon alacsony töltési terheléssel rendelkezik (csak 15%), így olyan vékonyAz egyedülálló formula nagyon alacsony töltési terheléssel rendelkezik (csak 15%), így olyan vékonyfilmréteget hoz létre, ami szabad szemmel nem látható. Az eredmény nagyon esztétikus, anélkül,hogy veszélyeztetné a ragasztóerőt.

KerrOptibondeXtraUniversal14

 

Rendelje meg most!

OptiBond eXTRa  Universal Bottle Kit (10ml)
Az akciós árak a készlet erejéig érvényesek! Exkluzív kétkomponensű univerzális ragasztószer, ami a legkiválóbb ragasztást...
(Gyártó: KerrHawe SA)
-18%
84.455 Ft
Alapár adóval együtt:
68.900 Ft

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés