Bien-Air Tornado X
0 Ft

Bien-Air Tornado X

Bien Air TornadoX

TORNADO X
KIMAGASLÓ MEGBÍZHATÓSÁG

 

A 60 éves szakértelem és a szenvedély a titok, amelynek köszönhetően a Bien-Air Dental rendkívül megbízható termékeket kínál. Fedezze fel a részletekben rejlő szakértelmet és finomságokat, amit az új TORNADO X turbina kínál.
60 éves tapasztalatának köszönhetően, BienAir dental kimagasló megbízhatóságot kínál!

Csendes hatékonyság.

A napjainkban kapható legalacsonyabb decibel intenzitású turbina - mely megegyezik egy békés alpesi folyam áramlásának zúgásával - köszönhetően két zajcsökkentő újításnak: az Accu-Spray Quattro Mix ™  spray rendszernek és az Accu-Chuck PreciPlus™ vibráció csökkentő fúró befogó mechanizmusnak. Ez a lágy, szinte nyugtató hang segít a páciens nyugodt környezetének megteremtésében, illetve védi az Ön hallását a folyamatos zúgástól. 

Megbízható teljesítmény.

Elsőosztályú termékek gyártása iránti elkötelezettségünk eredménye a Tornado turbina. A legfejlettebb mikrotechnológiák és több mint 60 éves iparági szakértelem és innováció kombinációjaként biztosított a minőség és a megbízhatóság kompromisszumok nélkül. Ezt biztosítva a Bien-Air termékeket tervezik, gyártják és egyedileg tesztelik központunkban Bienneben, Svájcban.

Gyári kód:
Tornado X LK 1601086-001
Tornado X L 1601085-001

 

 

 

 

 

 

 

  

BienAir tornado furobefogo

 

Accu-Chuck PreciPlusTM 
fúró befogó és forgás vezérlő
mechanizmus

Ez a forradalmian új technológia biztosítja a fúró biztos befogását, kiküszöbölve minden mozgást, és garantálja a TornadoX utolérhetetlen stabilitását és komfort érzetét a legprecízebb munkákhoz is. Mindemellett a Soft Push™ technológiának köszönhetően a fúró behelyezés gyors és biztonságos.

 

 

 

 

 

 

 

BienAir tornado accuspray

 

 

 

Accu-Spray LED világítással

Az egyedi kialakításu spray rendszer három helyről lézer pontosságú, asszimetrikusan elhelyezett levegő/víz permetet szór a fúró végére a munakterület gyors és egyenletes hűtésére. A LED fényforrással kombinálva garantált a jó láthatóság.

 

 

 

 

 

 

BienAir tornado sealedhead

 

 

 

Sealed HeadTM kontamináció kontroll

Visszaszívás gátló szeleppel kombinálva ez a kopásálló mechanizmus megadakályozza hogy a szájban lévő nyál és más baktériumok beszivárogjanak a turbina fejébe. Ez kiküszöböli a kereszt kontamináció lehetőségét, illetve jelentősen meghosszabbítja a csapágyak élettartamát.

 

 

 

 

 

 

BienAir tornado cooltuch

 

 

 

 

Cool TouchTM biztonság

A fej nyomógombjába illesztett, szabadalmaztatott melegedés gátló technológiát úgy tervezték, hogy a turbina fejét biztonságos hőmérsékleten tartsa, nagymértékben csökkentve ezzel a páciens megégetésének lehetőségét.

 

 

 

 

 

BienAir tornado csapagy

 

 

 

 

Egyedileg fejlesztett kerámia csapágyak

Kopás álló Bien-Air kerámia golyós csapágyak biztosítják a turbina hosszabb élettartamát és hozzájárulnak a zajszint csökkentéséhez.

 

 

 

 

 

  

BienAir tornado bevonat

 

 

 

 

 

TotalTactTM szabadalmaztatott bevonat

Ez a higiénikus csúszásgátló bevonat fokozottan ellenáll a karcoknak és a kopásnak és ellenáll a folyamatosan ismétlődő sterilizációs ciklusok magas hőmérsékletének.

 

 

 

 

 

BienAir tornado mozgas

 

 

 

 

Szabad mozgás

A mozgás szabadsága az optimális munka közbeni kényelem érdekében. A forgatható Unifix gyors csatlakozónak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és biztonságosan csatlakoztatható.

 

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés