VaLiD Kft.
0 Ft
  • Őn itt van: Főlap

Acteon X-Mind Prime panoráma röntgenek

Acteon XmindPrime1

 

röntgen acteon logo

X-MIND PRIME

Még hatékony 2D és 3D diagnosztika!

 

Az X-Mind Prime ACTEON panoráma és CBCT digitális képalkotó termékcsaládjának legújabb tagja. Kompakt kivitelben ötvözi a csúcstechnológiát a könnyű használhatósággal. Az X-Mind Prime egyesíti a 2D és 3D technológiákat, és mostantól akár 120x10 mm térfogat beállítást kínál. Az AIS szoftverrel kombinálva az X-Mind Prime számos klinikai alkalmazást lefed, beleértve az implantológiát, az endodonciát, a TMJ és a sinusképalkotást. Akár 3D-s tárgyakat, például gipszmintákat és lenyomatanyagokat is szkennelhetnek, ami új lehetőségek egész sorát nyitja meg.

  

 

Acteon XmindPrime logo

 

 

 




ELŐNYÖK
TELJES KÖRŰ PANORÁMA FELVÉTELI LEHETŐSÉG BŐVÍTSE KLINIKAI ALKALMAZÁSAIT INTUITÍV FELHASZNÁLÓI FELÜLET
Acteon XmindPrime2 Acteon XmindPrime3 Acteon XmindPrime4
Az X-Mind® Prime teljes körű panorámavizsgálatokat kínál az Ön legszéleskörűbb klinikai igényéhez igazodva. Az általános fogászathoz szükséges összes panorámavizsgálatot biztosítja: fogászati panoráma, állkapocs ízületek, arcüreg, stb.

Az X-MIND® Prime egyesíti a 2D és 3D technológiákat. Egyetlen érzékelőt használva a gyakorló orvos gyorsan és egyszerűen válthat az üzemmódok között. A 24 féle panoráma és 32 féle CBCT felvételi lehetőséggel az X-Mind Prime számos klinikai alkalmazást lefed, beleértve az implantológiát, az endodonciát, a TMJ és a sinus képalkotást. A gyakorló orvosok 3D-s tárgyakat, például gipszmintákat és lenyomatanyagokat is szkennelhetnek, ami új lehetőségek egész sorát nyitja meg. Az X-MIND® Prime 3D számos felvételi programot kínál többféle térfogat beállítással (FOV: 120x10, 85x93, 85x50és 50x50 mm). Miután kiválasztotta a vizsgálat típusát, a beállítások és a dózis automatikusan beállítódnak a páciens morfológiájának megfelelően.

 Az ACTEON Imaging Suite (AIS) szoftver, amely Windows és Mac kompatibilis, fejlett funkciókat biztosít. Intuitív képkezelés és a legkorszerűbb eszközök az implantációs tervezés egyszerűsítésére. Emellett a személyre szabott jelentések javítják a páciensek kommunikációját. Az ACTEON Imaging Suite (AIS) szoftver, amely Windows és Mac kompatibilis, fejlett funkciókat biztosít. Intuitív képkezelés és a legkorszerűbb eszközök az implantátumtervezés egyszerűsítésére. Emellett a személyre szabott riportok javítják a páciensekkel való kommunikációt. 
Az AIS szoftver lehetővé teszi a panoráma- és CBCT-felvételek kezelését a felvételtől a riportáláson át a megjelenítésig.

 

 

 

FŐBB JELLEMZŐK
NÖVELJE AZ IMPLANTÁCIÓ SIKERÉT PONTOS KÉPEK A JOBB DIAGNÓZIS ÉRDEKÉBEN EGYSZERŰ VEZÉRLŐPANEL
Acteon XmindPrime5 Acteon XmindPrime6 Acteon XmindPrime7

Importálja digitális lenyomatát vagy szkenneljen be egy modellt az X-MIND Prime segítségével. Használja a felhőalapú implantátumkönyvtárat a használni kívánt implantátumrendszer kiválasztásához és a pontos implantáció tervezéshez. Tervezzen gyorsan és hatékonyan egyedi Surgical Guide-ot a meglévő felvételek segítségével.

PÁRATLAN TELEPÍTÉSI IDŐ!

Az X-Mind® Prime már a csomagpolásban készen áll a telepítésre! Teljesen összeszerelve szállítjuk rendelőjébe, így mindössze pár óra alatt minden készen áll a használatra. Olyan egyszerű, mint egy doboz, egy szervizes, két lépés, és kész! Nem szakítja meg a rendelő napi munkáját és működését, így segít Önnek időt megtakarítani.

A legalább 87,5 μm-es voxelmérettel részletes háromdimenziós rekonstrukciót kap, amelyek a legkisebb anatómiai elemeket is képesek kiemelni.

 

OPTIMALIZÁLJA A RENDELŐ HELYKIHASZNÁLTSÁGÁT!

A kompaktság a kulcs. Az X-Mind® Prime helytakarékos készülék: intelligens falra szerelhető rendszerével soha nem lesz útban. Kivételesen könnyű súlya (3D konfiguráció esetén mindössze 67 kg) és csökkentett mérete teszi az X-Mind® Prime-ot alkalmazkodóvá. A legszűkebb térben is elfér. Láb nélküli kialakításával az X-Mind® Prime nem csökkenti az értékes munkaterületet az Ön rendelőjében.

Az intuitív módon, okosan az álltartó alatt elhelyezett vezérlőpanel áramvonalas és pontos betegpozicionálást biztosít. Az egyszerű beállítások és a gyors vizsgálat produktívabb betegmunkát eredményez. Hibamentes betegpozícionálás az álltámasz automatikus felismerésével.

KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY BETEG POZÍCIONÁLÁS!

A termelékenység maximalizálása érdekében az X-Mind® Prime kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a beteg előkészítési idejét. Természetes szemtől-szembe pozícionálás illetve pozícionáló lézerek segítik a páciens helyes beállítását.
Akár ülve, akár állva bármilyen magasságban, a teleszkópos oszlopok közvetlenül a kezelőpanelről állíthatóak. Az X-Mind® Prime nyitott térkonfigurációja minden típusú betegnek megfelelő, és a talpmentes kialakításával a kerekesszékes páciensek számára is könnyen hozzáférhető.

  

ONLINE KATALÓGUS

 

VIDEÓK

 

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés