Professzionális Diagnosztikai Eszközök

Professzionális Diagnosztikai Eszközök

 
DenMat PeriOptix logo

Perioptix lifestyle photo

DenMat büszkén mutatja be világ legfejlettebb termékeit, a PeriOptix lupét és LED lámpákat.

DenMat gyár

Pille könnyű vázszerkezetének köszönhetően kivételes ergonómiával rendelkezik, ezzel kevésbé terhelve a nyakat, így teljes kényelem párosul minden munkafolyamathoz. Prémium gyártók által készített vázaink mint például az Adidas, Hoagies vagy az Univet teszik lehetővé hogy vásárlóink a legkiválóbb és legjobb minőségű lupét kapják kezükbe.

A cég 1999-as alapítása óta piacvezető a nagyítás és megvilágítás technológiai fejlesztéseiben, és számos újítást vezetett be:

 • egyedülálló moduláris keretrendszer
 • az első hordozható LED-es fényforrás
 • szabadalmaztatott rögzítési rendszer a Flip-Up lupék beállításának egyszerűsítéséhez

 

PeriOptix lupék elérhetőek ready-made (előre gyártott) és egyedileg készített változatban is. Egy teljes lupe és lámpa termékcsaládot ajánlunk verhetetlen minőségben az orvosok számára.

 

Különbség a PeriOptix lupéban

Minden lupe csúcsminőségű alapanyagokból illetve ütésálló üvegből készül, ezzel biztosítva az optimális élességet a látómezőben.

Diagnosztika perioptix nagyitas abra

A megfelelő komfort eléréséhez a legfontosabb tényező maga a keret. A PeriOptix keretek széles választékát kínálja küölönböző stílusokban és a beállításokkal, ezzel felhasználók kényelmét és igényeit biztosítva. A PeriOptix a legmodernebb, kiváló minőségű kereteket állít elő, figyelembe véve a gyakorlati igényeket, mindeközben figyelmet fordítva az Ön stílusára is.

PeriOptix ergonómia

 


  

Lupék:

DenMat PeriOptix lupék                 DenMat PeriOptix Greg Norman lupe

 

LED lámpák:

DenMat PeriOptix Mini LED lámpa                 DenMat PeriOptix 

DenMat által certifikált PeriOptix lupe bemérő hely

Certifikált DenMat kizárólagos Magyarországi forgalmazó

Képzett kollégánk segít a megfelelő Flip-up vagy TTL lupe kiválasztásában. Minden DenMat forgalmazó oktatáson vesz részt, hogy segíthessen a tökéletes lupe kiválasztásában.

 

 

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • Endodoncia

          Megmenteni a megmenthetőt – korszerű endodonciai eszközök   A modern fogászat minden szakterületére egyre jellemzőbb irányzat a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00


Hírlevél feliratkozás

Please wait
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés