ÁSZF

ÁSZF

VaLiD raktar1Szállítási feltételek

Megrendelés, szállítás

A webshopban szereplő termékek csak kivonatát tartalmazzák annak a 60 000 terméknek, mely hazai, illetve külföldi raktárainkban megtalálható. Ez a termékválogatás a magyarországi vásárlási igények és szokások alapján lett összeállítva, a teljesség igénye nélkül. A kiválasztott anyagok, eszközök, berendezések megrendelése történhet telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, e-mailben, webáruházunkon keresztül, illetve faxon vagy levélben. 

 

Árak

A webshopban szereplő árak forintban értendők, és tartalmazzák a megjelenéskor hatályos törvények szerinti 27%-os ÁFA-t. Az árak naponta változhatnak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minden esetben a visszaigazolásban szereplő árak kerülnek leszámlázásra.

 

Kedvezmények

A webshopban minden regisztráló bejelölheti törzsvásárlói kártyájának típusát, melyet rendszerünk ezt követően felülvizsgál, majd ennek értelmében a kiemelt termékek esetében a VaLiD Kft. érvényes értékesítési szabályzatában meghatározott kedvezmény rendszer alapján a Törzsvásárlói EZÜSTkártyával rendelkező ügyfeleink akár 7%, a Törzsvásárlói ARANYkártyával rendelkezők pedig akár 12% kedvezménnyel is vásárolhatnak.

VaLiD raktar2

Szállítás

Minimális rendelési érték nincs. Bruttó 30.000 Ft feletti egyszeri rendelés esetén a szállítás térítésmentes. Ezen érték alatti megrendeléseknél bruttó 1.320 Ft szállítási és csomagolási átalányt számítunk fel.

 

Fizetés

A fizetés történhet utánvéttel, csekken, illetve 20.000,-Ft feletti megrendelés esetén átutalással. A számla eredeti példánya minden esetben a csomagban található. A fizetés akkor válik teljesítetté, amikor a számla ellenértéke megjelenik a bankszámlánkon.
A felek a késedelmi kamattal és a behajtási költségátalánnyal kapcsolatban az 1959. évi IV. törvény (PTK) 301/A.§ szerint kötelezettek eljárni.(A törvény által előírtak szerint minimum 40 EURO-nak megfelelő összeg fizetendő Ft-ban). A VaLiD Kft. a számla kiegyenlítésig, a leszámlázott termékek fölötti tulajdonjogot fenntartja! A leszállított termékek tekintetében a Megrendelő a csomagolási, környezetvédelmi termékdíj fizetés alól 100%-ban mentesül, a díj a szállító részéről megfizetésre kerül. A biztonsági adatlapok a www.valid.hu honlapján találhatók meg. Nagy értékű megrendelések esetén a Megrendelőtől előleget kérhetünk.

 

Garancia

A leszállított termékek garanciális feltételei tekintetében a mindenkori törvényi szabályozás az irányadó.A leszállított termékek garanciális feltételei tekintetében a mindenkori törvényi szabályozás az irányadó.Mindettől függetlenül, amennyiben a gyártó a törvényben előírtnál hosszabb garanciaidőt határoz meg, úgy a VaLiD Kft. azt a megrendelő részére biztosítja.

 

Jogorvoslat

Az Általános szállítási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. Jogvita esetén a VaLiD Kft. székhelye szerint illetékes Bíróság bír kizárólagos hatáskörrel és illetékességgel.

 

Egyéb

A Valid Kft. webshop, emblémái és minden kiadványa, beleértve az elkészített látványterveket szerzői jogvédelem alá tartozik. A kiadványokban megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a VaLiD Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni. A Valid Kft. katalógusa, emblémái és minden kiadványa, beleértve az elkészített látványterveket szerzői jogvédelem alá tartozik. A kiadványokban megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a VaLiD Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni.A katalógusban található képek tájékoztató jellegűek, attól eltérés a tényleges termék tekintetében előfordulhat.

VaLiD eladoter

Specialitásaink

 • Fogfehérítés

    Miben különbözik a ZOOM! a többi rendelői lámpás fogfehérítő rendszertől? A ZOOM! nemcsak a fogfehérítést foglalja magában, ennek használatával Bővebben
 • Lágyszövet lézerek

  Hordozható lágyszövet dióda lézerek A DenMat cég által forgalmazott lézerberendezések Kaliforniában, a legmagasabb minőségi követelmények mellett készülnek.Lézereink fő jellemzői a Bővebben
 • Implantológia

      Dentis Implantátum rendszer jellemzői   Tiszta implantátum (Cleanlant) Egy olyan egyedi és autentikus tisztítási rendszer, mely egyedülálló a Bővebben
 • Endodoncia

          Megmenteni a megmenthetőt – korszerű endodonciai eszközök   A modern fogászat minden szakterületére egyre jellemzőbb irányzat a Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Google térkép

Elérhetőségek

www.valid.hu

1083 Budapest, Szigony u. 41.

+36-1/210-0185

+36-1/210 9482

dental@valid.hu

H - P: 8:00 - 15:00

Hírlevél feliratkozás

Please wait
© 2017 VaLiD Kft. Minden jog fenntartva! | Impressum
Még nem regisztált? Regisztráljon most!

Bejelentkezés